Βιομηχανική Ψύξη

Δημόπουλος Ανδρέας
Βιομηχανική Ψύξη Πάτρα

 

Η εταιρεία ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ δραστηριοποιείται στον τομέα Ψύξης και Κλιματισμού από το 1999 έως σήμερα, με τμήμα τεχνικής υποστήριξης και ανταλλακτικών καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και αναγκών τόσο στη Βιομηχανία (νέες εγκαταστάσεις, τεχνική υποστήριξη, services).

Η εταιρεία έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα ψύξεως και κλιματισμού και  με την υποστήριξη του άριστα εξειδικευμένου προσωπικού της είναι σε θέση να αναλαμβάνει οποιοδήποτε έργο.

Το συνεργείο της εταιρείας μας αποτελείται από άριστα καταρτισμένους τεχνίτες με πολυετή πείρα και γνώση του χώρου, ενώ υποστηρίζεται από επαγγελματικό εξοπλισμό και μέσα μεταφοράς για την άμεση και αποτελεσματική παροχή τεχνικής υποστήριξης.

H Πολυετής εμπειρία μας, η τεχνογνωσία, ο σύγχρονος εξοπλισμός, η ταχύτητα και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, μας καθιστούν πλέον Δυναμική Παρουσία στο χώρο της ψύξης και του Κλιματισμού.

Λειτουργούμε με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης έναντι των επαγγελματιών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας με στόχο την παροχή υπηρεσιών αρίστης ποιότητας. Σεβόμαστε το περιβάλλον και φροντίζουμε κάθε παραγωγική μας ενέργεια να διέπεται από αυστηρούς κανόνες, προς αποφυγή κάθε επιβάρυνσής του.